Monday, February 9, 2009

Analysis - Paralysis

Κάθε φορά που ο έλληνας υπουργός Οικονομικών πάει στις Βρυξέλλες για να συζητήσει με τους ευρωπαίους εταίρους του, βγαίνει και η «φατσούλα» στην τηλεόραση του Μega για να πεί την απλουστευμένη αριστερίστικη μαλακία ατάκα της.

«H Eυρωπαϊκή Ενωση, οι βιομήχανοι, τα κόμματά τους, ειναι μια συμμαχία που στόχο έχει να φορτώσει τις συνέπειες της κρίσης στο λαό».

Keep it fifth grade comrades...

Εν τω μεταξύ, μην ξεχνάμε και τη συνάντηση των Γιγάντων...

Ελα ρε Αλαβανάκο, συνεργάσου, άσε με να κυβερνήσω. Είναι η σειρά μου. Είμαι ο άλλος Καταλληλότερος. Και όταν βγώ θα σου δώσω και εγώ μερικά υπουργεία για να παίζεις με τον Τσίπρα. To fuck around, που λέμε και στην Αμερική. Λαϊκά υπουργεία σκέφτομαι. Το Παιδείας, το Ανάπτυξης, τέτοια. Εκεί είναι τα δυνατά σημεία σου. Θα δαμάσεις την Παγκοσμιοποίηση, θα φτιάξεις Πανεπιστήμια που θα φυσάνε, θα κάνεις δίκτυα αγροτικής παραγωγής που θα παράγουν μόνα τους. Αν εφαρμοστεί ο Σοσιαλισμός μας εκεί σύντροφε, τύφλα νάχουν τα υπόλοιπα. Θα καεί το πελεκούδι. Οι ευρωπαίοι συνάδελφοι θα παθουν και την πλάκα τους. Lots of fun Alekos. Και πές και σ’ εκείνον τον Τσίπρα, να πουλήσει το μηχανάκι. Το ΠΑΣΟΚ θα σας πάρει τρακτέρ. Θα μπλοκάρετε τον ευρωμουνόδρομο. Μέσα και οι κουκούλες.

5 comments:

ria said...

και μετά ο γιωργάκης ξύπνησε...

squarelogic said...

Ωχ,θα τ'ακούσεις παλι Λοκους...
όχι βέβαια οτι έχεις άδικο...
Την καλημέρα μου!

Locus Publicus said...

Ψάχνεται ria μου ο συμπαθής Γεώργιος, θέλει ο φουκαράς και ψάχνεται...

Την καλημέρα μου.

--------------------------
Στιγμιαία αντίδραση φίλε squarelogic στα δρώμενα και υποβόσκοντα... Ας μην τα ακούσω καλύτερα. Πάμε σε κάτι πιο κουλτουριάτικο...

Την καλημέρα μου.

Anonymous said...

Εσύ έφυγες και γλίτωσες από όλη αυτή την συμπλεγματική ελληνική αριστερά (που την συμπληρώνει μία ηλίθια και ανίκανη δεξιά). Εμείς τί φταίμε που τους λουζόμαστε;

Ο πρώτος, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, είναι φιγούρα cult: Βλέμμα απλανές, επιτονισμός μονότονος, λέει ακριβώς πάντα τα ίδια, ένα πραγματικό ζόμπι του σταλινισμού. Θα μπορούσες να τον τοποθετήσεις στη δεκαετία του '30, θα σου έλεγε ακριβώς τα ίδια. Το ΚΚΕ είναι ένα πραγματικό θεματικό πάρκο. Αν ήμουν πρωθυπουργός θα τους παραχωρούσα μία μεγάλη έκταση γης, θα τους έχτιζα και 1-2 οικισμούς εκεί με αρχιτεκτονική σοσιαλιστικού ρεαλισμού (αλλά με σύγχρονες ανέσεις στο εσωτερικό), να το μετατρέψουν σε σοβιετία του '30. Θα είχε φοβερή τουριστική κίνηση από όλο τον κόσμο. Ζήσε τον μύθο σου στην σοβιετική Ελλάδα!

Ο άλλος, ο Γιωργάκης, είναι τόσο ζαβός που δεν καταλαβαίνει ότι με τύπους σαν τον Αλαβάνο δεν μπορείς να κυβερνήσεις; Εκτός και αν του έχουν πει να κάνει τον ζαβό και στην πραγματικότητα είναι μουλωχτός (λέτε ένα τόσο σατανικο σχέδιο να το έχει συλλάβει ο ίδιος;;;).

Locus Publicus said...

Θεματικό πάρκο Σοβιετολαγνείας; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Λαίλαπα ο Υπαρκτός, μεγάλες οι Βουλές του...

Φαντάσου αγαπητέ Μάρκο, άν όλοι οι άνθρωποι και λαοί, αποφάσιζαν να μην παραδεχθούν ποτέ τα λάθη τους. Η Γερμανία δεν θα παραδεχόταν ποτέ πως ο Φασισμός ήταν λάθος, και σήμερα δεν θα είχαμε Ενωμένη Ευρώπη. Η Αμερική θα συνέχιζε με Μπούς, η Ρωσία με Στάλιν και Υπαρκτό. Ιδιον των νικημένων, η υπεραπλούστευση όρων και ιστορικών γεγονότων.

Διατυπώσεις σε επίπεδο ατάκας. Αρκεί ένα "...τα παίρνουν οι φραγκάτοι..."(17Ν), ή "...έσκασε η μπάκα (=κοιλιά) του Κεφαλαίου απ' τα κέρδη...", για να περάσεις ένα αφηρημένο μήνυμα εκμετάλλευσης, και αντίστασης. Είναι ο χωρισμός του κόσμου σε Λαό και Κεφάλαιο, κάτι ανάλογο με τους Καλούς - Κακούς το Μπούς. Η διατύπωση λόγου προυποθέτει και σκέψη...