Monday, April 13, 2009

To τέλος ενός ωραίου ταξιδιού

Το blog αυτό έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και έκλεισε. Θα συνεχίσω μερικές περιστασιακές σκέψεις, στο

http://locus-editorium.blogspot.com/


Κάπου εδώ, φίλοι μπλόγγερς, θαρρώ πως φτάνουμε στο τέλος. Το μπλόγκ αυτό κλείνει τον κύκλο του, τα ταξίδια του και τις αφηγήσεις του. Οχι οτι δεν υπάρχουν και άλλα να λεχθούν. Υπάρχουν, μα πρέπει να περιμένουν την ώρα τους.

Το ταξίδι στην ιντερνετική διάσταση κράτησε περίπου 20 μήνες. Ξεκίνησε τυχαία, με μόνη ανάγκη την έκφραση και την επικοινωνία. Ημουν τυχερός που στο ταξίδι αυτό συνάντησα και συνομίλησα με πνευματώδη άτομα, τα σχόλια και η παρέα των οποίων με κράτησαν σε πνευματική εγρήγορση.

Τα πόστ γράφτηκαν αυθόρμητα, ηλεκτρονικά και στο χαρτί, σε αεροπλάνα, τρένα, ξενοδοχεία, και τις ώρες της προσωπικής μοναξιάς. Και σαν οικοδεσπότης, προσπάθησα όσο μπορούσα, να είμαι τίμιος με όλους. Ελπίζω να τα κατάφερα. Καθόλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, έσβησα ελάχιστα σχόλια.

Η ιντερνετική περσόνα Locus Publicus είναι αυτή που διαγράφεται στα πόστ αυτού του μπλόγκ. Θα ήταν αντίθετα σε κάθε μου προσωπική και φιλοσοφική τοποθέτηση να παρουσίαζα τον εαυτό μου διαφορετικά.

Σας ευχαριστώ για την τιμή της συνομιλίας, και προπαντός τον σεβασμό σας. Θα συνεχίζω να σας παρακολουθώ, περιστασιακά να σχολιάζω. Είστε για μένα το καλύτερο βαρόμετρο για το τί συμβαίνει στην πατρίδα.

Σας ευχαριστώ για την τιμή,
Locus Publicus
locuspublicus@gmail.com

ΥΓ - Σε όσους υποσχέθηκα να τους γνωρίσω απο κοντά, η επιθυμία και υπόσχεση ακόμα ισχύουν. Kai oσοι άλλοι επιθυμούν αληθινή επικοινωνία είναι ευπρόσδεκτοι. Θα χαρώ ειλικρινά.